Saturday, August 29, 2015

Nampaknya hari ini penuh dengan berita panas, masih belum lagi reda dengan isu Tasha Shilla mabuk dan telah menyerang bekas kekasihnya Hans dan teman wanitanya, terbaru menerusi portal Paparazzi seorang selebriti wanita yang popular di tanah air didakwa telah bermesej lucah di WhatsApp bersama seorang lelaki.
Melalui foto yang dikirim, pasangan tersebut memang manja sekali dah macam suami isteri pula.  Walaubagaimanpun, antara clue yang diterima ialah rumah tangga selebriti wanita tersebut sudah berakhir.
Menerusi portal tersebut lagi, mereka turut menerima rakaman audio yang mengandungi perbualan lucah selebriti tersebut.
Berikut antara isi perbualan daripada rakaman yang diterima:-
Pertama, you make me feel horny all the time..ini bukan lawak ya, betul. If i’m not period at this time, i will do it myself because i miss our moment last week…
Anyway, miss everything about you baby.. Macam tau-tau je honey tak mandi. Suka cium tengkuk baby, suka cium leher baby, wangi sangat kat situ. Muah!
Rasa-rasanya siapakah selebriti wanita tersebut ya? Berdasarkan foto di atas boleh tak korang agak? Kami pun masih tertanya-tanya..Hurm..

1 comments: