Saturday, August 22, 2015


Antara 7 Tanda Lelaki Yang Tiada Teruna ialah :

1-Biasanya jantan yg dah "biasa" dengan projek2 nii kalo menegok pempuan mak Oiiiii..macam nak mkan lg2 pmpuan seksi berlainan pulak dengan yg xbiasa..mereka nii mcm aku leee akan menoleh tempat lain..sebab nyaa malu dengan pandgan yg xbiasa pandang niiii..wakakkaka...

2-Perlakuan sang jantan pulak ,,kalo time awek cun n xcun mengusha2 ...mereka nii akan buat muka xmalu n xde reaksi pOn serta akan membalas pandagan si awek2 tadi adalah ..mnakala kalo jantan soleh pulak akan menoleh tmpat lain @ tunduk bawah meja (kalo time minum2 kee) segan lahh kata kannn..heheeh

3-Kelakuan time makan pulak dengan perempuan,, masa nii paling senang nak tengok!!! lelaki dah "hilang " teruna nii akan dengan lahapnya mkan xde control depan kaum pempuan niii..
sampai ada makan tepi mulut pOn wat deKkkk ajeee..tapi berlainan pulak dengan laki teruna nii malu2 nak bukak mulut nak suap pon control2 lggg...wakakkka..adeiii kalah2 awek pulakkk..

(kalo budak kecik nii makan mcm niii korang rase mcm mna pulak????)

4-Expresi muka "jantan" kalo awek cakap yg dia suka dekat diri mereka ...adeiii muka jantan niii memg xbule blaaa..
ada yg gelak,,ad yg termenung kejap,,ad jugak yg buat dekk jee,, n ad jugak yg boleh tanya balikk "ko ni wat lawak yee" dekat pempuan tadii..berlainan pulak dengan lelaki yg still "V"
akan senyum2 segan bila ad pempuan cakap yg minat kat diri mereka...

5-Time dah couple:
a) akan nampak sifat bosan mereka kalo bercerita soal hati dan perasaan .. yelah dah biasakan dengan benda2 mcm niii..
b)xde makna nak keluar dwet banyak2 utk ewek2 mereka ..yelah sebab mereka rasa belum compom lgg awek 2 jd isteri mereka..nak2 si awek pulak yg trpaksa kuar dwet belnja pakwe ..opss ni dah kess lain lak niii..hehhehe...

6-Kalo bab bercerita soal seks pulak..sang "jantan" memg power dalm hal niii..1faktor nyaa dah ad pegalaman..xde malu n segan nak bercerita depan pempuan deee.. kalo ayat yg biasa dengar "alaa kita kan dah besar,,open minded lah sikit"
wakakkaka..ayat xbule blaa lahh...kalo laki teruna, adeii bila bukak bab nii seyum2 kambing lggg segan nak bg pendpat, apatah lgg nak bercerita dgn pempuan pasal bab niii..tp kalo dengan lelaki ok jee kottt..hehehhe

7-Lelaki yg sudah kawin.. pasti hilang teruna dia..ngeh..ngeh..ngeh..

1 comments: