Monday, August 24, 2015


7 Sebab sebenar mengapa lelaki tergila-gila tengok Payudara Wanita

Apa ya yang membuatkan lelaki tergila-gila dengan payudara wanita? Selain membangkitkan ghairah, 'aset' berharga milik wanita ini juga boleh memberikan ketenangan malah mempengaruhi psikologi dan emosi lelaki. 

Berikut ini beberapa alasan mengapa lelaki boleh tunduk ketika melihat payudara wanita

1. Merangsang imaginasi lelaki

Begitu melihat payudara, lelaki boleh mencipta pelbagai imaginasi dan fantasi apa yang boleh dia lakukan dengan payudara tersebut.

2. Tenangkan lelaki
Melihat payudara wanita, lelaki seperti terbawa kembali ke masa kecilnya, ketika masih menikmati penyusuan terus dari payudara ibu mereka. Ini memberikan rasa aman, tenang dan selesa kerana dakapan dan kehangatan ibu mereka.

3. Kelembutan
Kelembutan dari sepasang payudara tidak ada tandingannya. Lelaki boleh seharian menghabiskan masa untuk membelai payudara pasangan dengan tangannya.

4. Kunci wanita ghairah
Lelaki tahu betul dimana letak kelemahan wanita diatas katil, cukup menyentuh, membelai dan menghisapnya, wanita dijamin tidak mahu ditinggalkan sendirian di ranjang.

5. Simbol keseksian wanita
Melihat payudara wanita, lelaki berfantasi wanita pemiliknya adalah seorang yang seksi dan penuh kelembutan. Tidak hanya disitu, lelaki selalu dibuat ingin tahu untuk sekadar menyentuh atau membelainya.

6. Bantal terindah
Hanya dengan menyandarkan kepalanya di atas payudara wanita, lelaki boleh merasakan degupan jantung yang cepat, tapi juga sekaligus perasaan disayangi dan selesa.

7. Awet muda
Bagi lelaki yang percaya mitos, hanya dengan memandang payudara selama 15 minit setiap hari boleh memanjangkan usianya.

2 comments: